Els runners més influents ens conviden a La Nocturna a través d’Instagram

En aquesta 9a edició de La Nocturna de L’Hospitalet hem comptat amb la col·laboració de diversos instagramers que ens han ajudat a difondre aquesta gran cursa, que ja ha sigut qualificada com una de les millors de Catalunya.

Aquests runners influents d’Instagram han donat suport aquestes setmanes a l’esdeveniment tot publicant fotos genials animant als seus seguidors a inscriure’s i a donar-ho tot a la imminent cursa.

En aquesta publicació del nostre blog, ens colarem en les seves publicacions per veure com ens animen a participar a La Nocturna:

Sheila Avilés Castaño

La Sheila (@sheilaavilesc – 14,13k seguidors) es defineix a sí mateixa com una trail runner entrenadora de 24 anys, que ha estat des dels 10 vinculada a aquest esport. Des d’aquella edat ja apuntava maneres, perquè era atleta de fons al Club Atlètic Igualada. Avui és atleta de Trail a l’equip de BUFF. La Sheila va publicar el següent post a Instagram, destacant el caràcter solidari de La Nocturna, perquè, com ja sabeu, les seves contribucions seran donades a l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL), per poder aconseguir recursos econòmics i destinar-los a la formació de nous professionals de l’àmbit de la salut i de la recerca biomèdica:

Rafa Zugasti

En Rafa Zugasti (@rafazugasti -8.057 seguidors) és entrenador personal i atleta, i s’ha declarat un enamorat dels maratons. Aquest corredor professional té grans experiències en el seu currículum, com les curses “IRONMAN”, la “The Coastal Challange” o la “Maraton Des Sables”, on es troba actualment. En Rafa porta l’esport a la sang, ja que sempre ha estat present en la seva família: el seu pare corria tots els dies; sense excepció. La seva publicació a Instagram posa en relleu les múltiples activitats que s’oferiran a La Nocturna, com curses infantils, música en directe o fideuà al final:

María Pujol

La María Pujol (@trimariapujol -11, 1 k seguidors) és una gran corredora professional de triatló. Aquesta sevillana, amb 10 anys ja havia acumulat múltiples èxits de competicions d’atletisme en el territori andalús, i fins i tot nacional. Aquest any, s’ha posicionat com a líder de l’Associació i Club de dones “Nosotras Sí“, que va sortir a la llum el 8 de març d’aquest any. Aquest club lluita pel respecte, la igualtat i el dret de les dones en l’àmbit de l’esport. La María ha fet menció a la seva publicació d’Instagram el caràcter participatiu de La Nocturna, perquè ambdós tipus de corredors, tant professionals com aficionats, poden córrer-la:

José Luis Muñoz

En José Luís Muñoz (@jlmunre – 4.002 seguidors) és un corredor que també ha participat en diversos triatlons. Va néixer a Barcelona i la seva forma de vida és l’esport, com ell mateix ha dit, perquè no només corre, neda i fa ciclisme, sinó que també li agrada escapar-se a la muntanya i gaudir de l’esquí. A la seva publicació d’Instagram contempla el format de La Nocturna, doncs, tal i com ell mateix diu, és una cursa diferent a causa de l’horari: La Nocturna, com el seu propi nom indica, comença a les 20:30h:

Youssef Fateh

En Youssef Fateh (@yusef_fateh -2.531 seguidors) és un aficionat a l’atletisme de 24 anys, que amb només 23 va guanyar la 8 ª edició de la Cursa Nocturna Sport Ciutat de l’Hospitalet. Aquest barceloní és membre de l’ISS club de l’Hospitalet, a la categoria d’atleta de mig-fons. En Youssef, fins i tot, ha participat en el rodatge d’un anunci per a la prestigiosa marca per atletes Nike. Per tot això, no podem treure-li un ull, ja que ha quedat demostrada la seva passió i esforç vers l’esport.

Ens veiem dissabte!