“El running et fa volar”, l’espot més motivador i apassionat de la Nocturna

Els ballarins de la formació STREET SQUAD són els protagonistes de l’espot de la Nocturna d’enguany. Després d’haver actuat recentment al programa televisiu de Telecinco Got Talent, dos dels seus ballarins ens han dedicat aquesta coreografia, en la qual el running i el ball s’uneixen en un entrenament per mostrar com de lluny podem arribar amb la nostra tenacitat, passió i ganes de divertir-nos. Els hem triat perquè STREET SQUAD són de L’Hospitalet i el seu entusiasme per participar en l’espot ens ha enlluernat.

L’espot reprodueix el que passa pel cap d’una persona quan entrena, des dels inicis al seu esport -de vegades plens d’excuses- fins que nota els canvis positius que aquesta disciplina ha generat al seu cos i la seva ment, com és una millor forma física i més agilitat. L’espot promou de forma inspiradora les conductes esportives i saludables que, sumades a la tenacitat i la passió, donen lloc a “una millor versió de tu mateix”.

L’espot s’ha enregistrat íntegrament a diferents zones de L’Hospitalet, com la plaça d’Europa, les instal·lacions i pista d’atletisme del Complex Esportiu Municipal L’H Nord, en el Centre d’Art Tecla Sala i a Gran Via 2, centre comercial patrocinador de la cursa, així com el concessionari Linkmotor, que ens ha cedit un Kona, l’últim model de Hyundai. Des d’aquí volem donar les gràcies a tots els col·laboradors per haver-nos ajudat tant en la creació de l’espot més motivador de la història d’aquesta cursa, que aquest any ja celebra la seva novena edició.

Esperem que us agradi!

T’esperem a les 20:30 hores del 14 d’abril a La Nocturna de L’Hospitalet, a la plaça d’Europa.

Ens veiem a La Nocturna!