Un euro de la teva inscripció… per formar els científics del futur

Aquest any, la Cursa Nocturna farà campanya a favor de la formació dels joves investigadors de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL). Un euro de la vostra inscripció -tant dels participants als 5km com als 10km- anirà a parar a aquest col·lectiu. Volem ajudar-los a desenvolupar la seva feina sense obstacles, donada la seva importància en la solució de les malalties d’ara i del futur.

En aquest sentit, la cursa manté l’esperit solidari que l’acompanya des de fa molts anys, amb l’objectiu d’ajudar una part de la societat.

Quan diem que enguany ajudarem als investigadors de l’IDIBELL, ens referim a un projecte en concret: Fitxa Talent!, que consisteix a donar oportunitats als més joves -amb forma de beca- perquè puguin començar a treballar el més aviat possible i es transformin en grans investigadors al futur. Es tracta de fer que la joventut tingui més opcions de créixer professionalment.

L’IDIBELL, un dels principals centres de recerca del país

L’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge és un dels principals centres de recerca del país, i s’ubica en una de les zones més dinàmiques i innovadores de L’Hospitalet de Llobregat. L’IDIBELL integra la recerca biomèdica de l’Hospital Universitari de Bellvitge (HUB), l’Institut Català d’Oncologia (ICO), la Universitat de Barcelona al Campus de Bellvitge (UB) i l’Hospital de Viladecans (HV), constituint, així, el pol sud de recerca de Barcelona.

L’ens està format per un equip internacional de més de mil persones compromeses amb la investigació biomèdica, que treballen al servei del benestar de la societat i la millora de la salut de la població. A l’institut, creuen fermament en formar els científics més joves perquè esdevinguin grans científics amb coneixement i experiència.

Concretament, els vostres diners aniran a parar a tres beques, que tractaran aspectes com el càncer, les neurociències i la medicina translacional. Els investigadors es seleccionaran en base a criteris d’excel·lència específics dins de cada tema, es dedicaran de forma completa a la recerca i els seus projectes duraran 3 anys.

Si t’inscrius a la cursa 2018… estaràs ajudant els científics del futur.