Serveis

 • Entrenament Previ

Decathlon Gran Via 2 organitza, conjuntament amb La Bolsa del Corredor, un entrenament previ dirigit pel seu equip d’entrenadors el dilluns 9 d’abril a les 19h, amb punt de trobada al Decathlon Granvia 2. Places limitades a 80 persones. Cal inscripció prèvia fins el 16 d’abril. Totalment gratuïta.

En finalitzar la sessió, tots els participants podran gaudir d’una degustació de barretes i begudes isotòniques a Decathlon Gran Via 2 i se sortejarà entre tots els assistents unes bambes Kalenji Kiprun Fast. També s’habilitarà un servei de guarda-roba.

 • Servei de guarda-roba

Espai ubicat a l’aparcament vermell de la planta baixa del Centre Comercial Gran Via 2 (passadís Carrefour, sortint per la porta ubicada entre les botigues Samsung i H&M).

 • Servei de dutxes i vestuari

Situat al Camp Municipal de Futbol Provençana (carrer d’Herrero, 17) , el dissabte 14 d’abril de 21 a 23 hores.

 • Servei d’aparcament gratuït (segons aforament)

Situat a l’aparcament del Centre Comercial Gran Via 2. Les places no estaran reservades i seran les que hi hagi disponibles en el moment d’arribada dels corredors. A l’hora de la sortida no caldrà validar el tiquet d’aparcament agafat a l’entrada, doncs a partir de les 22.15 hores les barreres de pas restaran obertes. Aquest servei està limitat a l’aforament del recinte. L’organització recomana la utilització del transport públic o d’altres aparcaments situats al Districte Econòmic.

 • Servei de Ioga pre-cursa energetitzant

A càrrec de Toni Díaz, llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport i estudiant de ioga del KYM (Chennai, India). La sessió, promoguda per YAM Yoga A medida és gratuïta i tindrà lloc a la Plaça Europa de 19.30 a 20h.

 • Calaixos de sortida

La sortida està dissenyada per calaixos en funció de la marca acreditada en un registre que Championchip té de curses homologades en 5 i 10 quilòmetres. Cada calaix està identificat amb un color. Només podran accedir-hi aquells/es corredors/es que tinguin el dorsal o polsera del color distintiu de cada calaix.

 • Cronometratge automàtic i resultats immediats

Els participants podran conèixer la seva marca personal de la cursa que han realitzat sempre i quan hagin utilitzat el xip propi o de lloguer. Així mateix, podran baixar gratuïtament el diploma acreditatiu.

 • Assegurança mèdica

Els participants inscrits estaran coberts per una assegurança mèdica puntual que queda inclosa dins el preu de la inscripció.

 • Activitats infantils

AEDAS HOMES patrocina aquest espai destinat a infants, en l’entorn de la celebració de la cursa nocturna a la plaça d’Europa des de les 19 fins a les 21.30h.

Els nens es poden apuntar en aquest enllaç.

Proves atlètiques: Salt de Llargada, Llançament de Pes, Llançament de Vortex, Curses de Velocitat i Circuit d’habilitats. Aquestes proves atlètiques van dirigides a nens nascuts entre l’any 2005 i 2012.

Curses (circuit tancat de 200 metres):

– 19h categoria INFANTIL (2005-2006): 1000 metres 5 voltes
– 19.10h categoria ALEVÍ (2007-2008): 600 metres 3 voltes
– 19.20h categoria BENJAMÍ (2009-2010): 600 metres 3 voltes
– 19.30h categoria PRE-BENJAMÍ (2011-2011): 400 metres 2 voltes
– 19.40h categoria NINS (a partir 2012) : 200 metres 1 volta

Des de l’organització es requereix que els infants estiguin acompanyats d’un adult en tot moment. Hi haurà una limitació de 350 places i caldrà inscripció prèvia.

Les inscripcions a les activitats infantils seran gratuïtes i únicament seran vàlides si es realitzen via online fins el dia 10 d’abril sempre que no s’exhaureixin abans les places. Si no s’esgoten, n’hi haurà de 50 places disponibles en els següents punts:

Fira del Corredor, divendres 13 d’abril de 15h a 22h i dissabte 14 d’abril de 10h a 18h
Plaça d’Europa, punt de l’activitat, dissabte de 18.30h a 19.00h.

Les activitats infantils no són competitives i per tant, no serà necessari portar adherit el xip al dorsal o a la sabatilla.

L’organització podrà modificar els horaris segons el nombre de participants inscrits i per inclemències del temps o per causes alienes i/o de força major.

La recollida de dorsals es podrà fer a:

Fira del Corredor, el divendres 13 d’abril de 15h a 22h o dissabte 14 d’abril de 10h a 18h
Plaça d’Europa, punt de l’activitat, el dissabte 14 d’abril de 18.30h a 19h

Per recollir el dorsal serà obligatori presentar el DNI o comprovant de la inscripció. En cas de no ser el titular de la inscripció, el responsable haurà de presentar el seu DNI per recollir el dorsal. Una vegada lliurat el dorsal, l’organització queda exclosa de qualsevol responsabilitat.

Tots els participants rebran una medalla de participació i podran gaudir d’un plat de fideuà i un refresc, tal com la resta de corredors inscrits a la 9ª Cursa Nocturna Ciutat de L’Hospitalet.

 • Assistència sanitària

Servei Preventiu al llarg del recorregut i en el punt de sortida i arribada.

 • Avituallament

Punts d’hidratació al quilòmetre 5 i a l’arribada.

L’Avituallament de la cursa anirà a càrrec d’Aigües de Barcelona, qui juntament amb l’Ajuntament de L’Hospitalet, aposta pel compromís amb la reducció de residus i la protecció del medi ambient.

 • Festa post cursa

En finalitzar la cursa se servirà un plat de carbohidrats i un refresc a tots els participants mentre gaudeixen de música en directe.

 • Servei de massatge post cursa

Tots els participants podran gaudir del seu massatge post cursa que els ajudi a recuperar-se de forma òptima, a càrrec de personal voluntari qualificat del Centre de Fisioteràpia Toni Bové.