Recollida del dorsal – 8a Cursa Nocturna Ciutat de L’Hospitalet
10957
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-10957,mkd-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,burst-ver-1.2, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive
 

Recollida del dorsal i xip

El dorsal i el xip es podran recollir a la Fira del Corredor que se celebrarà el divendres 21 d’abril, de 10 a 22 hores i el dissabte 22 d’abril, de 10 a 20 hores.

La Fira del Corredor està situada a l’aparcament vermell de la planta baixa del Centre Comercial Gran Via 2 (passadís Carrefour, sortint per la porta ubicada entre les botigues Samsung i H&M). (Veure el plànol)

Aquest espai serà el punt de recollida de la bossa del corredor que inclou el dorsal, el xip, la samarreta tècnica i els obsequis que aportin els patrocinadors.

Per a recollir la bossa del corredor cal presentar el comprovant de la inscripció (hagi estat presencial o per internet), conjuntament amb el DNI o passaport. En cas de recollida en nom d’altres persones, cal presentar el comprovant de la inscripció i una fotocòpia del seu DNI o passaport d’aquestes.

Tal i com s’estableix al punt tres del Reglament de la Cursa Nocturna, en cas que el/la participant sigui menor de 18 anys, cal el consentiment del pare/mare/tutor, el qual s’haurà de lliurar en el moment de recollir el dorsal, adjuntant fotocòpia del DNI o passaport de l’adult. Els menors de 16 anys hauran de córrer acompanyats d’un adult.

A partir de les 20 hores del dia 22 d’abril no es lliurarà cap dorsal.