Recollida del dorsal – 8a Cursa Nocturna Ciutat de L’Hospitalet
10957
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-10957,mkd-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,burst-ver-1.2, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive
 

Recollida del dorsal i xip

El dorsal i el xip es podran recollir a la Fira del Corredor que se celebrarà el divendres 21 d’abril, de 10 a 22 hores i el dissabte 22 d’abril, de 10 a 20 hores.

La Fira del Corredor està situada a l’aparcament vermell de la planta baixa del Centre Comercial Gran Via 2 (passadís Carrefour, sortint per la porta ubicada entre les botigues Samsung i H&M). (Veure el plànol)

Aquest espai serà el punt de recollida de la bossa del corredor que inclou el dorsal, el xip, la samarreta tècnica i els obsequis que aportin els patrocinadors.

Per a recollir la bossa del corredor cal presentar el comprovant de la inscripció (hagi estat presencial o per internet), conjuntament amb el DNI o passaport. En cas de recollida en nom d’altres persones, cal presentar el comprovant de la inscripció i una fotocòpia del seu DNI o passaport d’aquestes.

Tal i com s’estableix al punt tres del Reglament de la Cursa Nocturna, en cas que el/la participant sigui menor de 18 anys, cal el consentiment del pare/mare/tutor, el qual s’haurà de lliurar en el moment de recollir el dorsal, adjuntant fotocòpia del DNI o passaport de l’adult. Els menors de 16 anys hauran de córrer acompanyats d’un adult.

A partir de les 20 hores del dia 22 d’abril no es lliurarà cap dorsal.

Recollida de xips

La recollida de xips blancs és una mesura mediambiental important, ja que d’aquesta manera s’evita la contaminació que provoquen els seus components. En ser reciclats es reutilitzen el microxip i el plàstic que l’envolta. A l’arribada, s’hi trobaran col·laboradors que es faran càrrec de recollir els xips.

Si finalment no pots participar a la cursa o t’has oblidat de lliurar-ho a l’arribada, no el llencis, ens el pots fer arribar personalment o per correu ordinari al Carrer Digoine, 29, de L’Hospitalet.