Premis – 8a Cursa Nocturna Ciutat de L’Hospitalet
10742
page-template-default,page,page-id-10742,mkd-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,burst-ver-1.2, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive
 

Premis i obsequis

Per a la prova de 5 km hi haurà trofeus per als tres primers classificats en l’única categoria Absoluta Masculina i Femenina.

Els participants guardonats en la classificació general de 10 km (3 en la categoria masculina i 3 en la categoria femenina) no ho podran ser en altra categoria.

A més, per a la prova de 10 km hi haurà trofeus per al primer classificat masculí i femení en cadascuna de les següents categories:

cursa_nocturna_web_premiats
CATEGORIES
  • Promeses: nascuts fins 1995
  • Sènior: 1982-1994
  • Veterans A: 1972-1981
  • Veterans B: de 1962-1971
  • Veterans C: nascuts abans de 1961
  • Cadira de rodes
  • Discapacitats visuals

El lliurament de trofeus se celebrarà una vegada finalitzada la prova a la zona de meta de la Plaça d'Europa amb la presència de les personalitats assistents.

Diploma de participació

Totes les persones participants a la cursa de 5 km i 10 km obtindran un diploma de participació amb el registre dels seus temps aconseguits gràcies al servei de cronometratge del xip. Es podrà descarregar de la pàgina web entre les 24-48h següents finalitzada la prova.

Obsequis per als inscrits

Totes les persones inscrites obtindran una samarreta tècnica, dorsal personalitzat, bossa d’obsequis dels col·laboradors, avituallament al quilòmetre 5 i a l’arribada a meta i àpat de carbohidrats en finalitzar la carrera amenitzat amb música en directe.

Premi Especial GM Esports

Premi als primers classificats locals masculí i femení de la cursa de 10 km (sempre i quan no siguin els guanyadors absoluts, ja que aquests ja reben un premi especial).