Premis

Per a la prova de 5km hi haurà trofeus per als tres primers classificats en l’única categoria Absoluta Masculina i Femenina.

Els participants guardonats en la classificació general de 10km (3 en categoria masculina i 3 en la categoria femenina) no ho podran ser en altra categoria.

A més, per a la prova de 10km hi haurà trofeus per al primer classificat masculí i femení en cadascuna de les següents categories:

Categories:

  • Promeses nascuts fins 1996
  • Sèniors 1983-1995
  • Veterans A 1973-1982
  • Veterans B de 1963-1972
  • Veterans C nascuts abans de 1962
  • Cadira de Rodes
  • Discapacitats visuals

El lliurament de trofeus se celebrarà una vegada finalitzada la prova a la zona de meta, de la plaça Europa, amb la presència de les personalitats assistents.

Diploma de participació

Totes les persones participants a la cursa de 5km i 10km obtindran un diploma de participació amb el registre del seus temps aconseguits gràcies al servei de cronometratge del xip. Es podrà descarregar de la pàgina web entre les següents 24- 48h de la finalització de la prova.

Obsequis per als inscrits

Totes les persones inscrites obtindran una samarreta tècnica, dorsal personalitzat, bossa d’obsequis dels col·laboradors, avituallament al quilòmetre 5 i a l’arribada a meta i àpat de carbohidrats en finalitzar la carrera, amenitzat amb música en directe.

Premi especial  WHAT’S UP!

Premi especial de quatre cursos d’anglès, d’un nivell, a l’acadèmia d’anglès What’s Up! L’Hospitalet, dos per categoria masculina i dos per categoria femenina, a sortejar entre tots els inscrits.

Premi Especial GM Esports

Premi d’un taló per valor de 50 euros en material esportiu a bescanviar en la tenda GM Esports (Av. Carrilet, 214) per als primers classificats locals masculí i femení de la Cursa de 10 km).