Com arribar-hi

Gran Via 2 es troba en el punt neuràlgic del Districte Econòmic de L’Hospitalet, a l’accés sud de Barcelona per l’Avinguda de la Gran Via.

En transport públic

METRO: Línia L9  Parada Europa Fira, i Línia L1 i L3  Parada Plaça Espanya. Des de Plaça Espanya correspondència amb FGC.

FERROCARRILS DE LA GENERALITAT (FGC): Parada d’Ildefons Cerdà (recomanada) i parada Europa/Fira. Totes les línies i trens (R5, R6, S33, S4, S8, L8) tenen parada a les dues estacions, just davant del centre comercial o molt a prop, a menys de 2 minuts.

AUTOBUSOS: Línies L’H1, H12, 46, 65, L70, L71, L80, L81, L86, L87, L94, L95, 902, N15, N16, N17 109. Totes les parades es troben davant del centre comercial o molt a prop, a menys de 2 minuts.

TREN (RENFE): Línies C1 i C2 Parada: Bellvitge, caminant a 15 minuts.

En transport privat

És recomanable arribar amb temps al punt de sortida, per evitar nervis d’última hora i embussos. Pensa que la zona de Plaça Europa és una zona comercial molt concorreguda els dissabtes a la tarda i vespre.

L’organització recomana especialment no utilitzar el cotxe per evitar aglomeracions de trànsit. Tot i així, en cas que el participant es desplaci en transport privat, s’informa de les diferents opcions per arribar així com d’espais alternatius d’estacionament.