Causa Solidària

FITXA TALENT!

Campanya solidària amb la formació dels joves investigadors de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL)

 Per què et proposem col·laborar?

Són moltes les curses i altres activitats esportives que avui dia s’organitzen amb una doble finalitat: pràctica d’esport i recaptació per a causes benèfiques.

En aquest cas, el preu de la inscripció d’ambdues curses inclou la donació d’1 € solidari assequible per a tots els corredors.

Enguany, amb la teva aportació contribuiràs a fer realitat un projecte de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL).

Qui són l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL)?

L’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL) és un dels principals centres de recerca del nostre país, i s’ubica en una de les zones més dinàmiques i innovadores de L’Hospitalet de Llobregat. L’IDIBELL integra la recerca biomèdica de l’Hospital Universitari de Bellvitge (HUB), l’Institut Català d’Oncologia (ICO), la Universitat de Barcelona al Campus de Bellvitge (UB) i l’Hospital de Viladecans (HV), constituint, així, el pol sud de recerca de Barcelona.

L’IDIBELL està format per un equip humà internacional de més de mil persones compromeses amb la investigació biomèdica, que treballen al servei del benestar de la societat i la millora de la salut de la població.

Quin és el projecte al qual es destina l’aportació solidària de la cursa?

A l’IDIBELL saben que l’excel·lència i la qualitat de la recerca biomèdica estan basades en el capital humà. Per això creuen que és molt important fer un gran esforç en els inicis de la carrera investigadora dels joves científics.

És per aquest motiu que han creat la campanya “Fitxa talent!“, que té l’objectiu de reunir fons solidaris i filantròpics per dotar de finançament unes noves beques de formació de joves investigadors.

El programa de beques de l’IDIBELL

Volen formar joves investigadors que impactin positivament en un model de recerca que té per objectiu millorar la pràctica clínica i la salut de la població.

Amb aquest motiu, crearan tres beques, una per a cada àrea de recerca de l’IDIBELL: el càncer, les neurociències i la medicina translacional.

  • Els investigadors seran seleccionats en base a criteris d’excel·lència específics dins de cada àrea temàtica (Càncer, Neurociències i Medicina Traslacional).
  • Els investigadors tindran dedicació completa a la recerca
  • La durada dels seus projectes serà de 3 anys

A l’IDIBELL hi tenim el millor planter. Ara et toca a tu: FITXA TALENT!
Col·labora amb la recerca biomèdica i la formació dels científics del futur.
Junts guanyarem el partit de la salut.


Més informació i altres formes de col·laboració

Telèfon 93 260 72 82
www.fitxatalent.cat
www.idibell.cat
fundraising@idibell.cat