Inscripcions obertes per la 9a Nocturna i concurs de cançons

Ja tenim les inscripcions obertes per la novena edició de la Cursa Nocturna Sport Ciutat de L’Hospitalet! Podeu inscriure-us a l’apartat ‘Inscripcions‘ del web, tant a la cursa de 5 km com a la de 10 km. Aquest any, la cursa serà el dissabte 14 d’abril a les 20.30h. Milers de corredors i espectadors transformaran la Plaça d’Europa i altres carrers de L’Hospitalet en una festa lúdica i esportiva.

Podreu recollir el vostre dorsal i el xip a la Fira del Corredor el divendres 13 d’abril (de 15 a 22h) i el dissabte 14 d’abril (de 10 a 19.30h) al Centre Comercial Gran Via 2. Al web trobaràs informació sobre els Serveis per als Corredors, com el guarda-roba, les dutxes, l’aparcament gratuït o el massatge post cursa.

A la secció ‘Com arribar-hi‘ trobaràs consells de mobilitat, tant si et desplaces en transport públic com privat. Procura sortir de casa amb temps; la Plaça d’Europa és una zona comercial concorreguda els dissabtes al vespre. I no oblidis consultar la secció de ‘Recomanacions‘ per la cursa.

Revisa el recorregut al web. És planer, i podràs agafar un bon ritme, però pensa que els corredors de 5 km i els de 10 km feu parts comunes i altres de diferents. Estigues atent a les senyalitzacions de l’organització i respecta els diferents ritmes de la cursa, tot gaudint de l’ambient festiu.

Acabada la cursa, estigues pendent de l’acte de lliurament de premis. Aleshores sabrem quins són els guanyadors del sorteig What’s Up de 4 cursos d’anglès.

Com sempre, al web podràs consultar immediatament el teu temps i descarregar el diploma de participació. A més, tots els participants rebreu per correu electrònic una enquesta d’avaluació de la cursa d’enguany.

Aquest any, 1 euro de la teva inscripció anirà a parar a l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL), per ajudar els investigadors més joves. Aquí tens més informació sobre la causa solidària d’enguany.

Gaudeix al màxim de la 9a CURSA NOCTURNA CIUTAT DE L’HOSPITALET i de la festa post cursa, amb música en directe i l’esperada fideuà popular.

Concurs de cançons

A banda de les inscripcions, també hem obert un concurs. Volem que ens digueu quina és la vostra cançó preferida per córrer. Entre tots els participants, sortejarem cinc inscripcions gratuïtes. I amb totes les cançons, crearem la llista oficial de la cursa a Spotify, que sonarà a la sortida de la cursa, perquè us animeu a córrer quan soni el vostre tema.

Com podeu participar? Deixeu el títol de la cançó i l’autor amb un comentari a la publicació que tenim a Facebook. El concurs finalitza el 22 de març a les 10h. Comunicarem el guanyador el 26 de març.

Molta sort i força Nocturna!