L'Hospitalet celebra 25 anys de subseu olímpica de beisbol
11935
post-template-default,single,single-post,postid-11935,single-format-standard,mkd-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,burst-ver-1.2, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive
 

L’Hospitalet celebra amb una gran festa els seus 25 anys de subseu olímpica

Ara fa 25 anys, la ciutat de L’Hospitalet va ser subseu olímpica de beisbol als Jocs Olímpics del 1992.

Amb aquest motiu l’Ajuntament de L’Hospitalet celebra una gran Festa de commemoració del 25è Aniversari de la celebració dels Jocs Olímpics del 1992, que tindrà lloc el pròxim dimarts 18 de juliol a partir de les sis de la tarda a l’Estadi Municipal de L’Hospitalet, amb entrada gratuïta.

Hi haurà actuacions de música en directe, activitats esportives i lúdiques per a tothom i moltes sorpreses més.

 Podeu consultar aquí el programa d’activitats

 

Webcursa2016
No Comments

Comenta