Els nostres concursos de fotos... ¡tot un èxit! - Cursa Nocturna L'Hospitalet de LLobregat
11904
post-template-default,single,single-post,postid-11904,single-format-standard,mkd-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,burst-ver-1.2, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive
 

Els nostres concursos de fotos… ¡tot un èxit!

Aquest any hem volgut premiar la vostra implicació a la vuitena edició de la Cursa Nocturna Ciutat de L’Hospitalet de diferents formes. Vam començar amb un concurs de Facebook en el que volíem veure fotografies vostres relacionades amb el running: quins exercicis feieu, amb quin equip, qui us acompanyava en la pràctica d’esport… Facebook ens va servir de plataforma per reunir fotos vostres com a runners, fins al punt que vam aconseguir una alta participació per part vostra, així com nombrosos vots repartits entre totes les fotografies. Aquestes van ser les cinc guanyadores, els amos de les quals, com a premi, es van emportar una inscripció gratuïta a la cursa:

Després de l’èxit d’aquest primer concurs, vam anar a Instagram amb el hashtag #lanocturnahyundai, on vam premiar el vostre entrenament en relació a La Nocturna. Us vam veure entrenar dur per preparar la prova: salts, estiraments, running… i fins i tot, coreografies impossibles, com la que va ser finalment la guanyadora després de la votació del nostre jurat. Vam valorar el missatge d’equip, d’entrenar junts i de diversió que representa l’esport, i que vam considerar que recollia aquesta imatge, feta en un gimnàs de L’Hospitalet. El premi per al guanyador és gaudir durant un cap de setmana del Hyundai i30 i d’un sopar per a dos al restaurant Baskonia del CC Gran Via 2:

El tercer i últim concurs el vam realitzar de nou a Instagram. Arribat el gran dia de la cursa, la nit del 22 d’abril, us vam demanar que, utilitzant de nou el hashtag #lanocturnahyundai, ens enviessiu les vostres fotografies de la cursa: l’ambient, les cares de concentració, situacions simpàtiques, el públic que us animava a la línia de sortida… La vostra col·laboració va ser tal, que vam necesstar debatre durant hores per decidir quines eren les tres fotografies finalistes. Aquestes van ser les escollides pel jurat:

De totes elles, la guanyadora, amb més ‘m’agrada’ per part dels seguidors d’Instagram, va ser aquesta, l’autora de la qual podrà gaudir durant un cap de setmana del Hyundai i30 i d’un sopar per a dos al restaurant Baskonia del CC Gran Via 2:

La nostra més sincera enhorabona als guanyadors i gràcies per la vostra participació. Ens veiem a la propera edició de la Nocturna!

Webcursa2016
No Comments

Comenta