Youtubers i influencers animen per primer cop a participar a La Nocturna

Falten quatre dies per a la Nocturna i volem compartir amb vosaltres els missatges que alguns influencers i youtubers han realitzat aquest any com a novetat per animar a moltes persones a participar en la 8ªedició de la nostra popular carrera.

A ningú ha deixat indiferent el ‘Runnerdance’ de l’actor i youtuber de L’Hospitalet Alfonso El Mora. El seu videoclip dedicat a la Nocturna explica l’altra cara –també divertida- del món runner. El Mora, que també ha estat un dels protagonistes de l’espot d’aquesta edició, ens demana en el seu vídeo que apadrinem un runner, i que siguem comprensius amb ell quan no guanyi les carreres.

L’entrenador i youtuber Javier Ordieres, qui sempre recomana que cada persona sigui capaç “de trobar el seu propi Everest”, recomana “l’experiència diferent” de córrer la Nocturna, i destaca la “genial” idea que tingui una part solidària per finançar projectes de l’Associació Catalana de Fibrosis Quística.

L’entrenador i youtuber Carlos de Moreno, per la seva banda, recentment triat de nou com un dels 10 runners més influents d’Espanya, ens ha donat diverses idees professionals per escalfar correctament. Al seu vídeo Què fer abans de començar a córrer recomana als corredors de la Nocturna una mica de trot inicial, moviment i rotació de braços i escalfar durant uns 15 o 20 minutos, encara que també ofereix consells més professionals.

L’entrenadora, nutricionista i influencer Anabel Ávila també ha aprofitat un dels seus entrenaments de crossfit per animar a anar a la Nocturna, carrera que li ha cridat l’atenció per celebrar-se de nit, i posant l’accent en la seva opció solidària.

Us recordem que us podeu inscriure aquí fins a les 23:59 hores de demà dimecres 19 d’abril.

Us esperem el dissabte a les 21:00 hores a la Plaça d’Europa de L’Hospitalet!

1.913 Replies to “Youtubers i influencers animen per primer cop a participar a La Nocturna”