Presentació de la 8ª Cursa Nocturna Sport Ciutat de L’Hospitalet

La cursa, que es farà el dissabte 22 d’abril, compta ja amb 852 persones inscrites

La plaça d’Europa serà el centre de la prova esportiva i festiva

 

Ja està tot a punt!

Aquesta setmana s’ha presentat la 8ª Cursa Nocturna Sport Ciutat de L’Hospitalet, que tornarà a omplir de festa i esport la plaça d’Europa el proper dissabte 22 d’abril, a partir de les 21 hores. La prova s’emmarca en les Festes de Primavera de la ciutat i compta ja amb 1.852 persones inscrites: 1.121, per a la cursa de 10 quilòmetres (300 dones i 821 homes), i 731, per a la de cinc quilòmetres (418 dones i 313 homes). A la presentació s’ha presentat la samarreta de la cursa que rebran tots els participants.

La presentació ha comptat amb el tinent d’alcaldia d’Esports i Joventut, Cristian Alcázar; el gerent del Centre Comercial Gran Via 2, Jorge Fonseca; la representant de Linkmotor, Alicia Lafuente, i el president de l’Associació Catalana de Fibrosi Quística, Celestino Raya.

El circuit

La Nocturna de L’Hospitalet consta de dues proves, una de deu quilòmetres i l’altra de cinc quilòmetres, que transcorren per un circuit urbà pla accessible a tothom, homologat per la Federació Catalana d’Atletisme, amb la plaça d’Europa com a punt de sortida i d’arribada.

Com l’any passat, el recorregut de la prova més llarga passarà per la trama urbana de la ciutat, pels barris de Santa Eulàlia i del Centre. El punt d’avituallament del quilòmetre 5 estarà situat a l’avinguda del Carrilet, on hi haurà un punt d’animació. L’edat mínima per participar és de 14 anys en la prova de cinc quilòmetres i de 16 anys en la prova de deu quilòmetres.

La prova l’organitza l’Ajuntament de L’Hospitalet i compta amb el patrocini del diari Sport, el Centre Comercial Granvia 2, Ibercaja i Hyundai Linkmotor. També hi col·laboren GM Esports, Flaix FM, Coca-Cola, Decathlon, Centre de Fisioteràpia Toni Bové, What’s Up! i Voluntaris L’H.

Quan acabi la prova, els assistents podran gaudir de música en directe i d’una fideuà i un refresc.

En aquesta edició s’han convocat també dos concursos fotogràfics a la xarxa Instagram: un previ, sobre la preparació de la Cursa Nocturna com un repte, i un altre amb les imatges realitzades durant la competició. Els premis dels guanyadors els aportarà Hyundai Linkmotor.

Inscripcions obertes a tothom

Les inscripcions presencials són obertes fins al 13 d’abril als poliesportius municipals Gornal i Bellvitge, a la botiga Decathlon del Centre Comercial Granvia 2, a la botiga GM Sports de L’Hospitalet i a diferents establiments de Barcelona. També es poden realitzar per mitjà del nostre web aquí fins al 19 d’abril.

En cas d’arribar als 6.000 participants, el període d’inscripcions quedaria tancat automàticament. Els preus de les inscripcions van dels 10 als 15 euros.

Els participants disposaran de serveis de dutxes, vestidor, assegurança mèdica, massatges, avituallament i aparcament gratuït.

El vessant solidari de la cursa

Cada any, la Cursa Nocturna de L’Hospitalet col·labora amb una causa solidària amb la donació d’un euro per part dels corredors. En aquesta edició, la cursa col·labora amb l’Associació Catalana de Fibrosi Quística. Les aportacions recollides es destinaran a dos grups de recerca bàsica relacionada amb la malaltia: l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL) i l’Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC).

 

1.716 Replies to “Presentació de la 8ª Cursa Nocturna Sport Ciutat de L’Hospitalet”