Vida saludable, esport, amor i humor: Et presentem l’espot oficial de la Nocturna 2017

Queden molt pocs dies per la Cursa Nocturna Sport Ciutat de L’Hospitalet! Queda menys d’un mes i tenim moltes ganes de tornar a compartir grans moments amb tots vosaltres. Mentrestant, us mostrem l’espot oficial de la Cursa Nocturna, un petit curtmetratge sobre la importància de portar una vida saludable i de buscar una bona motivació per ser menys sedentaris i perquè l’esport formi part de les nostres vides.
El protagonista de l’espot d’aquest any és el popular youtuber de L’Hospitalet Alfonso El Mora, qui descobreix que ha d’abandonar els seus hàbits poc saludables després que dues persones apareguin inesperadament en el seu camí. Una d’aquestes persones és Mercedes –mare d’Alfonso ElMora en la vida real-, el paper de la qual té una enorme rellevància per involucrar a diferents generacions en el vídeo promocional de la cursa. Pel mateix motiu hem comptat amb la jove model Bet Jené, model i ex alumna de Francina Models Academy, qui encarna la vida sana i esportiva. El toc més esportiu ha estat a càrrec de Rubén Barragán, qui interpreta el paper d’entrenador, treball que també exerceix en la vida real en Llop Gestió de l’Esport. De la realització s’ha encarregat Raúl Martínez.

L’esperit de l’espot pretén fomentar els hàbits saludables i la relació entre diferents generacions, atès que la Cursa Nocturna és un esdeveniment de caràcter popular i integrador, que a més col·labora en la promoció d’una causa solidària, consistent en la donació d’un euro –opcional i voluntari- al moment de la inscripció, que es destina a la Associació Catalana de Fibrosis Quística.

L’amor també està present en l’espot, atès que la cursa se celebra la vespra de la diada de Sant Jordi, per la qual cosa la referència a aquest dia tan especial tampoc no podia faltar.


L’espot s’ha enregistrat íntegrament a L’Hospitalet de Llobregat, i volem agrair les facilitats que ens han donat el Centre Comercial Gran Via 2, Carrefour, Decathlon, Hyundai i el Poliesportiu Municipal del Centri per cedir-nos les seves instal·lacions i serveis per a l’enregistrament.
Si encara no t’has inscrit, pots fer-ho aquí. Aquesta és una gran ocasió per marcar-te un repte i aconseguir-ho.
T’esperem el 22 d’abril en la Plaça d’Europa a les 21:00 hores!

One Reply to “Vida saludable, esport, amor i humor: Et presentem l’espot oficial de la Nocturna 2017”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà