Tret de sortida de la 8ª Cursa Nocturna 2017
11737
post-template-default,single,single-post,postid-11737,single-format-standard,mkd-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,burst-ver-1.2, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive
 

TRET DE SORTIDA DE LA CURSA NOCTURNA 2017

Ja estan obertes les inscripcions per a la gran festa lúdic esportiva de L’Hospitalet:  la 8ª Cursa Nocturna Sport Ciutat de L´Hospitalet. Un any més, runners de totes les edats es reuniran a la plaça d’Europa a les 21h el pròxim 22 d’abril.

La cursa està vinculada a una causa benèfica i enguany les aportacions aniran destinades a la lluita contra la Fibrosi Quística. Cada corredor, en el moment de fer la inscripció, podrà realitzar una donació d’1 € solidari que es destinarà a l’Associació Catalana de Fibrosi Quística.

Com cada any, els assistents gaudiran de música en directe i un espectacular plat de fideuà per recuperar forces. La Cursa Nocturna és una carrera ràpida amb un recorregut molt pla que permet fer bones marques. Hi ha dues modalitats de cursa: la de 5 quilòmetres i la 10 quilòmetres i es pot participar a partir dels 14 i 16 anys respectivament.

La Cursa Nocturna compta amb diversos serveis entre els quals destaca l’assegurança mèdica, el servei de guarda-roba, dutxes i vestuari, calaixos de sortida, cronometratge automàtic i resultats immediats, assistència sanitària, avituallament i servei de massatge post-cursa, entre d’altres. A què esperes? Inscriu-te!! T’esperem!!

Webcursa2016
No Comments

Comenta