Una altra gran nit de La Nocturna

La Nocturna ha aconseguit per setè any consecutiu un gran èxit de participació. Sota la llum tènue dels fanals, la nit de dissabte 16 d’abril els carrers de la ciutat es van tornar a omplir de corredors i espectadors  en una gran jornada festiva que, en plena primavera, s’està convertint en tota una tradició a L’Hospitalet.

Un any més, hi ha hagut dos trajectes, el de 5 i el de 10 quilòmetres, que en aquesta edició han travessat zones molt populars de la ciutat, com ara l’avinguda Carrilet, per satisfer les demandes dels corredors. Uns 2.050 runners (1.140 dones i 910 homes) van triar la ruta curta (però intensa) i uns altres 2.800 (2.060 homes i 720 dones) es van atrevir amb el recorregut de 10 km. En total, una espectacular marea violeta de 4.800 corredors.

En la categoria masculina, els guanyadors han estat Youssef Fateh i Artur Bossy, que van completar el recorregut en un temps de 32:02 (10 km) i 14:34 (5 km) respectivament. Pel que fa a les dones, els millors temps els han marcat Laura Vilchez (39:16) i Elena López (18:33). Pots consultar la resta de resultats per categories en aquest enllaç.

El tret de sortida a la cursa es va donar puntual a les 21 hores i milers de corredors van travessar la plaça Europa cap al centre de la ciutat. Si vas córrer a La Nocturna, t’has vist ja a les fotos? Busca’t en aquest àlbum, on hem capturat els participants a la sortida i a l’arribada a la meta.

I, a més, hem fet un vídeo resum de La Nocturna!

El bon temps va respectar els corredors en una nit emocionant i multitudinària que va comptar amb música en directe, un servei de massatge per a qui el necessités i la ja clàssica fideuà popular. Com en edicions anteriors, La Nocturna s’ha compromès amb una causa solidària, i, gràcies a les aportacions de cents de corredors, enguany s’han recaptat 2.200 euros perquè l’Idibell pugui avançar en la seva investigació de tractaments contra el càncer de mama.

Només podem donar les gràcies un cop més a tots els qui heu participat en aquesta setena edició i l’heu feta possible. Seguirem treballant perquè La Nocturna no deixi de créixer. Fins l’any vinent!

452 Replies to “Una altra gran nit de La Nocturna”