Volem viure La Nocturna 2016 a través de les teves fotos

Ha arribat el gran moment. Porteu dies, setmanes, gairebé mesos, preparant-vos per a la Cursa Nocturna SPORT Ciutat de L’Hospitalet. A molts de vosaltres us veurem córrer dissabte 16 d’abril els 5 o 10 km de la prova. Altres seran als carrers per recolzar a familiars, amics o veïns. Ja siguis corredor o espectador, volem viure La Nocturna a través de les teves fotos!

Per això, t’animem a compartir les teves imatges del dia de la cursa a través del nostre Concurs Fotogràfic Hyundai “La Nocturna 2016”. Els minuts previs de l’escalfament, el moment de la sortida, els corredors en acció o la festa post-cursa (amb la tan esperada fideuà) seran alguns dels moments que molts immortalitzaran el proper dissabte.

Carrega el teu mòbil de bateria i fes fotos del gran dia perquè… poden tenir premi! Després del concurs de preparació a Instagram, posem en marxa un altre per al dia de La Nocturna. Què s’ha de fer per participar-hi? És molt fàcil: només has de penjar les teves fotos en el teu compte d’Instagram amb l’etiqueta #lanocturnahyundai i ser seguidor/a a Instagram de @cursanocturna. Recorda que, perquè puguem veure les teves fotos (i, por tant, que aquestes entrin en el concurs), el teu perfil ha de ser públic.

[no_blockquote text=”Les fotos han d’estar preses el dia de la cursa i han de transmetre la celebració de la prova esportiva” show_border=”yes” show_quote_icon=”yes” quote_icon_font=”with_icon” left_padding=”0″ quote_icon_size=”74″ border_width=”1″]

El guanyador podrà gaudir tot un cap de setmana d’un Hyundai Tucson (cortesia de Linkmotor) i d’un sopar per a 2 persones al restaurant Sottovoce de Gran Via 2. El premi no es podrà canviar pel seu valor en metàl·lic.

Les fotos han d’estar preses el dia de la cursa, 16 de abril, i han de transmetre la celebració d’aquesta prova esportiva. Un jurat escollirà les tres millors, que es publicaran el 18 d’abril al compte de La Nocturna: @cursanocturna. A partir d’aquest moment, s’obrirà un període de votació. La foto guanyadora final serà aquella que rebi més vots fins al 25 d’abril a les 10h.

Cada concursant pot participar amb tantes fotografies com desitgi, sempre que guardin relació amb el tema descrit, que s’hagin fet el dia de la Cursa Nocturna Ciutat de L’Hospitalet 2016 i que s’identifiquin amb l’etiqueta indicada. Pots consultar aquí les bases legals del concurs.

Tant si ets corredor com espectador, no et perdis aquesta veritable festa esportiva i fes-nos arribar les teves fotos!

1.238 Replies to “Volem viure La Nocturna 2016 a través de les teves fotos”