Presentem La Nocturna 2016

La 7a Cursa Nocturna SPORT Ciutat de L’Hospitalet s’ha presentat oficialment aquest migdia a la Torre Barrina al Parc de la Marquesa. La principal novetat d’aquest any és el canvi de recorregut de la prova de 10 km, que en les anteriors edicions transcorria exclusivament pels carrers del Districte Econòmic. Enguany, s’ha optat per un circuit que travessarà carrers dels barris de Santa Eulàlia i del centre.

La Cursa Nocturna se celebrarà dissabte 16 d’abril, a partir de les 21 hores, a l’entorn de la Plaça d’Europa i del Districte Econòmic, en el marc de les Festes de Primavera de la ciutat. L’any passat hi van participar prop de 5.000 corredors. A hores d’ara, ja hi ha més de 3.000 inscrits quan encara falten nou dies per a la gran festa esportiva.

La Nocturna de L’Hospitalet consta de dues proves, una de 10 km i l’altra de 5 km, que transcorren per un circuit urbà accessible a tothom, homologat per la Federació Catalana d’Atletisme, amb la Plaça d’Europa com a punt de sortida i arribada.

Quan acabi la prova, es farà el lliurament de premis als guanyadors en cadascuna de les categories. En la festa post-cursa, els assistents podran gaudir de música de DJ i de la tan esperada degustació de fideuà. El Centre Comercial Gran Via 2 acollirà a partir del 15 d’abril la Fira del Corredor i el dia de la prova posarà a disposició dels corredors el seu aparcament i oferirà un servei de guarda-roba.

[no_blockquote text=”Tens fins al 13 d’abril per fer la inscripció a través del web de La Nocturna” show_border=”yes” show_quote_icon=”yes” quote_icon_font=”with_icon” left_padding=”0″ quote_icon_size=”74″ border_width=”1″]

A l’escenari ubicat a la meta es sortejarà un viatge per a dues persones a Dublín amb una inscripció a la Rock’n’Roll Dublin Half Marathon que es farà la capital irlandesa, en col·laboració amb l’Oficina de Turisme d’Irlanda.

En aquesta edició hem convocat també dos concursos fotogràfics a Instagram: un previ, sobre la preparació de La Nocturna com a repte, i un altre amb les imatges realitzades durant el dia de la prova. Els premis (gaudir tot un cap de setmana d’un Hyundai Tucson i d’un sopar per a 2 persones al restaurant Sottovoce de Gran Via 2) els aportarà Hyundai Linkmotor.

Les inscripcions presencials estan obertes fins al 8 d’abril als poliesportius municipals del Centre, Gornal i Bellvitge, a la botiga Decathlon del Centre Comercial Gran Via 2, a la botiga GM Sports de L’Hospitalet i a diferents establiments de Barcelona. Però també es podran realitzar al web de la cursa www.cursanocturanlh.cat fins al 13 d’abril. En cas d’arribar abans als 6.000 participants, el període d’inscripcions quedarà tancat automàticament. Els inscrites obtindran de regal una samarreta tècnica (de color violeta, que avui s’ha donat a conèixer), un dorsal personalitzat, una bossa amb obsequis dels patrocinadors i avituallament durant la cursa.

D’altra banda, com cada any, La Nocturna de L’Hospitalet dona suport a una causa solidària amb la donació d’un euro per part dels corredors. En aquesta edició, la cursa col·labora amb l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL). L’objectiu és aconseguir recursos per al projecte de recerca PREDICOP. Al estudi participen més de 2.000 dones de Catalunya i vol demostrar que l’estil de vida saludable (amb la pràctica esportiva i una dieta equilibrada) té un paper clau per prevenir el desenvolupament recurrent del càncer de mama.

L’Ajuntament de L’Hospitalet organitza aquesta prova, plenament consolidada en el calendari de curses català. Compta amb el patrocini del diari Sport, el Centre Comercial Granvia 2, Ibercaja, Hyundai Linkmotor i Coca-Cola.

Ja queda menys per trobar-nos a la Plaça d’Europa i gaudir d’una gran festa esportiva. Ens veiem a La Nocturna!

1.452 Replies to “Presentem La Nocturna 2016”