Premiem la teva preparació per a La Nocturna a Instagram

Tens un repte per a La Nocturna i això comporta una preparació. Perquè ens contagiïs amb la teva motivació hem posat en marxa el Concurs Fotogràfic Hyundai “Com prepares el repte de La Nocturna?” a Instagram, en el qual t’animem a compartir les fotos de la teva preparació per a la cursa.

És possible que tinguis un pla d’entrenament per millorar la teva marca. Probablement el teu esmorzar sigui el d’un campió per recarregar-te d’energia. Potser t’has comprat unes sabatilles millors per a la nova temporada de curses. O bé gaudeixis d’unes magnífiques vistes a la platja, a la muntanya o al teu lloc favorit de L’Hospitalet mentre t’entrenes. Segur que abans del 16 d’abril viuràs molts d’aquests moments… i nosaltres t’invitem a compartir-los amb tots els runners!

Volem saber com et prepares per a La Nocturna. Aquest és el tema principal del concurs fotogràfic que hem posat en marxa i en el que premiarem la millor foto prèvia a la cursa. El concurs està patrocinat per Hyundai Linkmotor, el cotxe oficial de la prova. Per participar-hi has de penjar les fotos al teu compte d’Instagram (recorda que ha de ser públic perquè puguem veure les fotos) amb l’etiqueta #lanocturnahyundai i ser seguidor/a a Instagram de @cursanocturna.

[no_blockquote text=”Tens fins al 15 d’abril per penjar les teves fotos i poder gaudir d’un Hyundai Tucson tot un cap de setmana” show_border=”yes” show_quote_icon=”yes” quote_icon_font=”with_icon” left_padding=”0″ quote_icon_size=”74″ border_width=”1″]

Les imatges poden ser dels entrenaments, del menjar amb què et cuides, de les sabatilles que et posaràs per córrer, de l’entorn o de l’ambient en què corres… És a dir, de tot allò que fas per preparar-te per a la cita del 16 d’abril o que et motiva a córrer abans d’abordar el repte de La Nocturna. Però també de com els assistents es preparen per animar als corredors.

I quin és el premi? El guanyador podrà gaudir tot un cap de setmana d’un Hyundai Tucson i d’un sopar per a 2 persones al restaurant Sottovoce de Gran Via 2. El premi no es podrà canviar pel seu valor en metàl·lic.

Tens fins al 15 d’abril (dia previ a la cursa) per penjar les teves fotos a Instagram. Un jurat escollirà les tres millors, que es publicaran dilluns 18 d’abril al compte de La Nocturna: @cursanocturna. A partir d’aquest moment, s’obrirà un període de votació. La foto guanyadora final serà aquella que rebi més vots fins al 25 d’abril a les 10h.

Cada concursant pot participar amb tantes fotografies com desitgi, sempre que guardin relació amb el tema descrit, que siguin prèvies a la Cursa Nocturna Ciutat de L’Hospitalet 2016 i que s’identifiquin amb l’etiqueta indicada. Pots consultar aquí les bases legals del concurs.

Estàs preparat/da per a La Nocturna? Si no ho has fet ja, no oblidis formalitzar la teva inscripció. T’espera una experiència única! Ens veiem el 16 d’abril a la Plaça d’Europa. Però abans volem veure les fotos dels teus entrenaments!

2.400 Replies to “Premiem la teva preparació per a La Nocturna a Instagram”