Premiem la teva preparació per a La Nocturna a Instagram
11377
post-template-default,single,single-post,postid-11377,single-format-standard,mkd-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,burst-ver-1.2, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive
 

Premiem la teva preparació per a La Nocturna a Instagram

Tens un repte per a La Nocturna i això comporta una preparació. Perquè ens contagiïs amb la teva motivació hem posat en marxa el Concurs Fotogràfic Hyundai “Com prepares el repte de La Nocturna?” a Instagram, en el qual t’animem a compartir les fotos de la teva preparació per a la cursa.

És possible que tinguis un pla d’entrenament per millorar la teva marca. Probablement el teu esmorzar sigui el d’un campió per recarregar-te d’energia. Potser t’has comprat unes sabatilles millors per a la nova temporada de curses. O bé gaudeixis d’unes magnífiques vistes a la platja, a la muntanya o al teu lloc favorit de L’Hospitalet mentre t’entrenes. Segur que abans del 16 d’abril viuràs molts d’aquests moments… i nosaltres t’invitem a compartir-los amb tots els runners!

Volem saber com et prepares per a La Nocturna. Aquest és el tema principal del concurs fotogràfic que hem posat en marxa i en el que premiarem la millor foto prèvia a la cursa. El concurs està patrocinat per Hyundai Linkmotor, el cotxe oficial de la prova. Per participar-hi has de penjar les fotos al teu compte d’Instagram (recorda que ha de ser públic perquè puguem veure les fotos) amb l’etiqueta #lanocturnahyundai i ser seguidor/a a Instagram de @cursanocturna.

Tens fins al 15 d'abril per penjar les teves fotos i poder gaudir d'un Hyundai Tucson tot un cap de setmana

Les imatges poden ser dels entrenaments, del menjar amb què et cuides, de les sabatilles que et posaràs per córrer, de l’entorn o de l’ambient en què corres… És a dir, de tot allò que fas per preparar-te per a la cita del 16 d’abril o que et motiva a córrer abans d’abordar el repte de La Nocturna. Però també de com els assistents es preparen per animar als corredors.

I quin és el premi? El guanyador podrà gaudir tot un cap de setmana d’un Hyundai Tucson i d’un sopar per a 2 persones al restaurant Sottovoce de Gran Via 2. El premi no es podrà canviar pel seu valor en metàl·lic.

Tens fins al 15 d’abril (dia previ a la cursa) per penjar les teves fotos a Instagram. Un jurat escollirà les tres millors, que es publicaran dilluns 18 d’abril al compte de La Nocturna: @cursanocturna. A partir d’aquest moment, s’obrirà un període de votació. La foto guanyadora final serà aquella que rebi més vots fins al 25 d’abril a les 10h.

Cada concursant pot participar amb tantes fotografies com desitgi, sempre que guardin relació amb el tema descrit, que siguin prèvies a la Cursa Nocturna Ciutat de L’Hospitalet 2016 i que s’identifiquin amb l’etiqueta indicada. Pots consultar aquí les bases legals del concurs.

Estàs preparat/da per a La Nocturna? Si no ho has fet ja, no oblidis formalitzar la teva inscripció. T’espera una experiència única! Ens veiem el 16 d’abril a la Plaça d’Europa. Però abans volem veure les fotos dels teus entrenaments!

Webcursa2016
No Comments

Comenta