Et presentem l'espot oficial de La Nocturna
11389
post-template-default,single,single-post,postid-11389,single-format-standard,mkd-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,burst-ver-1.2, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive
 

Et presentem l’espot oficial de La Nocturna

Ja ha començat el compte enrere per a la 7a Cursa Nocturna Ciutat de L’Hospitalet! Queda menys d’un més perquè la Plaça d’Europa es converteixi en el punt de trobada de milers de runners. I mentre et prepares per al gran dia, et presentem l’espot oficial de La Nocturna!

Tens una nova oportunitat per superar-te. Com ocorre amb els protagonistes del vídeo, tot moment (i situació) és bo per entrenar per a la cursa. Que el nen plora de nit? Llavors fes estiraments mentre li dónes el biberó. I si combines raspallar-te les dents amb l’escalfament? O ja posats, per què no aprofites el moment de baixar les escombraries per fer unes sèries? Això per no parlar dels que corren en somnis! La Nocturna s’ha convertit en una sana obsessió per a alguns, com el protagonista del nostre vídeo, fins al punt que no poden treure-se-la del cap.

Aquest és l’espot oficial de la setena edició de la Cursa Nocturna Ciutat de L’Hospitalet.

Què, t’han entrat ganes de córrer? Si encara no t’has inscrit, pots fer-ho a la pàgina web de La Nocturna. Aquesta és una gran ocasió per marcar-te un repte i aconseguir-lo. T’esperem el 16 d’abril a la Plaça d’Europa a les 21h!

Webcursa2016
No Comments

Comenta