La Nocturna et porta a la Rock’n’Roll Half Marathon de Dublín

Ets un addicte al running i estàs constantment mirant dates de curses? La teva agenda està plena de proves esportives? Planifiques els teus viatges tenint en compte competicions de 10 km, 20 km o fins i tot 42 km? D’aquí a menys d’un més participaràs a la 7a Cursa Nocturna Ciutat de L’Hospitalet. I si ja tens el teu dorsal pot ser que t’interessi saber que… podries córrer també la Rock’n’Roll Half Marathon de Dublín!

Sí, sí, has llegit bé: pots anar-te a Dublín i córrer la seva coneguda mitja marató gràcies a La Nocturna! La Regidoria de Esports i Joventut de l’Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat, en col·laboració amb Turisme d’Irlanda, realitzarà el dia de La Nocturna el sorteig d’un cap de setmana a Dublín i de dos inscripcions per a la Rock’n’Roll Half Marathon de Dublín.

Què has de fer? Només córrer la 7a Cursa Nocturna Ciutat de L’Hospitalet el pròxim 16 d’abril. Aquest concurs se celebrarà entre tots els que hi participin i hagin realitzat la seva inscripció a través del web oficial de la cursa o als punts presencials habilitats per a formalitzar les inscripcions. Si encara no ho has fet, tens fins al 13 d’abril per aconseguir el teu dorsal.

[no_blockquote text=”El premi inclou els vols per a dues persones, l’allotjament i els dorsals per a la cursa” show_border=”yes” show_quote_icon=”yes” quote_icon_font=”with_icon” left_padding=”0″ quote_icon_size=”74″ border_width=”1″]

El guanyador el coneixerem el mateix dia de La Nocturna. En el acte de lliurament de trofeus una mà innocent, escollida entre els participants, extraurà d’una urna 4 boles, numerades del 0 al 9. Així s’obtindrà el número d’un dorsal de manera aleatòria, el qual es correspondrà amb el dorsal d’un dels corredors inscrits. Pots consultar tota la dinàmica del concurs i els requisits a les bases legals del concurs.

El premi inclou els vols d’anada i tornada entre Barcelona i Dublín per a 2 persones, 2 nits d’allotjament i 2 dorsals per participar a la Rock’n’Roll Half Marathon de Dublín, que se celebrarà el pròxim 7 d’agost de 2016.

Coneguda per atletes de tot el món, aquesta cursa recorre els principals carrers del centre de Dublín. La Catedral de la Santíssima Trinitat, la fàbrica de cervesa Guinness Brewery, el parc Phoenix o el National Concert Hall són alguns dels llocs pels quals passen els corredors d’aquesta prova.

Perquè, hi ha alguna cosa millor que creuar la línia de meta al ritme d’una banda de rock tocant en directe? Sí, només una prova pot superar-ho: creuar la línia de meta de nit a la Plaça d’Europa!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà