Empieza la carrera para La Nocturna 2016 yoast
Comença la cursa per a la Nocturna 2016 mikado
1921
post-template-default,single,single-post,postid-1921,single-format-standard,mkd-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,burst-ver-1.2, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive

Ja estan obertes les inscripcions a la 7a Cursa Nocturna Sport Ciutat de L’Hospitalet. Fidels a la nostra cita, la festa de La Nocturna arrencarà el proper 16 d’abril a les 21 hores a la Plaça d’Europa. És el moment d’agafar les teves sabatilles d’esport, de sortir al carrer i de demostrar a tothom que tens un repte i que aconseguiràs l’objectiu que t’has marcat. Ara pots acreditar de què és capaç un runner nocturn com tu.

Estem enllestint tots els preparatius, i els propers dies us informarem de les novetats d’aquesta edició. Allò que sí que us podem avançar ja és que hem tingut molt en compte els vostres comentaris i aquest any hi haurà canvis en el recorregut de la cursa de 10 km.

La Nocturna, plenament consolidada en el panorama runner català, tindrà de nou dos circuits, de 5 i de 10 quilòmetres, per adaptar-se als diversos nivells dels corredors.

I, un cop més, ens sumem a una causa solidària en la qual podeu participar en inscriure-vos a la cursa. Per només un euro col·laborareu amb l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge en la seva lluita contra el càncer de mama.

La festa de La Nocturna arrencarà el proper 16 d'abril a les 21 hores a la Plaça d'Europa

Organitzar aquesta cursa popular, en què el públic i els participants s’uneixen en una gran celebració lúdica i esportiva, és tot un repte. I un orgull. Confiem que també ho sigui per vosaltres.

Si voleu ser els primers a assabentar-vos de totes les novetats d’aquesta edició, estigueu atents al web i seguiu-nos a Facebook, Twitter i Instagram. Us hi esperem!

Visca La Nocturna de L’Hospitalet!

Webcursa2016
No Comments

Comenta