Comença la cursa per a la Nocturna 2016

Ja estan obertes les inscripcions a la 7a Cursa Nocturna Sport Ciutat de L’Hospitalet. Fidels a la nostra cita, la festa de La Nocturna arrencarà el proper 16 d’abril a les 21 hores a la Plaça d’Europa. És el moment d’agafar les teves sabatilles d’esport, de sortir al carrer i de demostrar a tothom que tens un repte i que aconseguiràs l’objectiu que t’has marcat. Ara pots acreditar de què és capaç un runner nocturn com tu.

Estem enllestint tots els preparatius, i els propers dies us informarem de les novetats d’aquesta edició. Allò que sí que us podem avançar ja és que hem tingut molt en compte els vostres comentaris i aquest any hi haurà canvis en el recorregut de la cursa de 10 km.

La Nocturna, plenament consolidada en el panorama runner català, tindrà de nou dos circuits, de 5 i de 10 quilòmetres, per adaptar-se als diversos nivells dels corredors.

I, un cop més, ens sumem a una causa solidària en la qual podeu participar en inscriure-vos a la cursa. Per només un euro col·laborareu amb l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge en la seva lluita contra el càncer de mama.

[no_blockquote text=”La festa de La Nocturna arrencarà el proper 16 d’abril a les 21 hores a la Plaça d’Europa” show_border=”yes” show_quote_icon=”yes” quote_icon_font=”with_icon” left_padding=”0″ quote_icon_size=”74″ border_width=”1″]

Organitzar aquesta cursa popular, en què el públic i els participants s’uneixen en una gran celebració lúdica i esportiva, és tot un repte. I un orgull. Confiem que també ho sigui per vosaltres.

Si voleu ser els primers a assabentar-vos de totes les novetats d’aquesta edició, estigueu atents al web i seguiu-nos a Facebook, Twitter i Instagram. Us hi esperem!

Visca La Nocturna de L’Hospitalet!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà