¡Una Nocturna inolvidable!
1510
post-template-default,single,single-post,postid-1510,single-format-standard,mkd-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,burst-ver-1.2, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive
 

Una Nocturna inoblidable!

Un any més, La Nocturna ha estat una gran festa esportiva i es consolida plenament en el panorama runner català. La sisena Cursa Nocturna Sport Ciutat de L’Hospitalet, que es va celebrar el passat 18 d’abril, va reunir prop de 5.000 participants que van gaudir d’una jornada per recordar.

Com cada any, hi havia dos trajectes, de 5 i 10 quilòmetres, que transcorrien per gran part de la ciutat. Uns 1.800 corredors (800 homes i 1.000 dones) van optar per la ruta curta i 3.100 valents (2.500 homes i 600 dones) van enfrontar-se als 10 quilòmetres.

 

 

En la categoria masculina, els vencedors de la cita van ser Álex Rodríguez i Ibrahim Chakir, que van completar el recorregut en un temps de 15:08 (5 km) i 31:14 (10 km) respectivament. Pel que fa a les dones, les triomfadores van ser Paula Batlle en 5 km (19:21) i Janet Becerra en 10 km (37:28). A la cursa hi havia professionals de l’atletisme i també corredors amateurs, tots amb les mateixes ganes de passar una bona estona fent esport.

La cursa va arrencar a les 21 hores i una marea groga, el color de la samarreta oficial d’aquesta edició, va començar a avançar pel districte econòmic de l’Hospitalet en direcció cap al centre de la vila. Els companys de Gruponred van enregistrar amb un drone aquest moment en un vídeo més que espectacular.

 

 

Us heu vist al vídeo? Si no és així us podeu buscar a les fotografies de 2015, que van capturar a tots els participants començant la cursa i després arribant a la meta.

La jornada va ser rodona: el temps va acompanyar els runners i la vetllada va acabar amb música en directe i una fideuà popular a l’epicentre de la festa, la plaça d’Europa. A més, com cada any, la cursa tenia una causa solidària i aquest cop es va centrar a ajudar la Creu Roja de L’Hospitalet per a garantir una alimentació sana i equilibrada per a infants i joves de famílies molt afectades per la crisi. Els corredors van aportar ni més ni menys que 2.523 euros a aquesta finalitat. Una mostra més del seu compromís extraordinari.

Des de La Nocturna només podem donar un cop més les gràcies a tots els qui heu participat i heu fet possible aquesta sisena edició. Fins l’any vinent!

Webcursa2016
No Comments

Comenta