Participa al II Concurs d’Instagram

La Cursa Nocturna Sport Ciutat de L’Hospitalet és molt més que una competició. A banda de la seva vessant esportiva, també té un caire festiu, solidari i inclou fins i tot un concurs artístic de fotografia a través de la xarxa social Instagram. Aquest certamen paral·lel a la cursa ja es va celebrar l’any passat i, donada la bona acollida que va rebre entre el públic, enguany es repeteix.

El concurs compta amb tres categories: millor fotografia realitzada per un corredor, la millor feta pel públic i la que millor representa l’acció solidària d’enguany, centrada en millorar l’alimentació dels més joves i que pretén ajudar a la Creu Roja de L’Hospitalet. Per participar al concurs només cal tenir un molt bon ull per capturar la imatge perfecta, disposar d’un telèfon mòbil amb l’aplicació instal·lada i saber utilitzar i escollir els filtres de retoc amb la millor gràcia possible.

Els participants hauran de penjar les fotos a la xarxa amb l’etiqueta #lanocturnalh2015 i amb una altre hashtag amb la categoria per la qual participen (#corredor, #public o #creuroja). Les publicacions s’han de fer els dies 18 i 19 d’abril i els igers han de seguir també el compte oficial de la cursa a Instagram, que és @cursanocturna. Cada concursant pot presentar tantes fotografies com desitgi, sempre que aquestes tinguin a veure amb La Nocturna 2015.

El concurs també necessita la participació de tothom per escollir els guanyadors finals. Un jurat escollirà tres fotografies finalistes de cada categoria i aquestes es pujaran al perfil d’Instagram de la Cursa a partir del 29 d’abril. Llavors s’obrirà un període de votacions i les imatges amb més “m’agrada” seran les guanyadores.

El 8 de maig es tancaran les votacions i es coneixeran els guanyadors. Els premis per a cada categoria seran una samarreta tècnica L’Aliança, unes ulleres de sol de running i tres invitacions per anar a poliesportius municipals de L’Hospitalet. Animeu-vos a participar-hi i aporteu el vostre toc artístic a La Nocturna!

3 Replies to “Participa al II Concurs d’Instagram”

  1. wh0cd54352 [url=http://lisinopril365.us.org/]Lisinopril[/url] [url=http://levitra4you.us.com/]levitra[/url] [url=http://vasotec4you.us.com/]vasotec[/url] [url=http://clomid4you.us.com/]buy clomid online safely[/url] [url=http://levitra911i.us.com/]levitra cost[/url]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà