La Nocturna 2015, presentada

A deu dies perquè arribi el gran dia, ahir es va presentar la sisena edició de la Cursa Nocturna Sport Ciutat de L’Hospitalet. La cita va servir també per donar a conèixer la samarreta d’enguany i per presentar l’anunci promocional, que s’ha gravat amb l’especial col·laboració de corredors.

Durant la presentació, l’alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín, va aplaudir que la cursa “ja està plenament consolidada” i va valorar el caire esportiu, solidari i festiu de la competició, que se celebra en plenes Festes de Primavera de la ciutat. A més, es van explicar les dues curses, de 5 i 10 km respectivament, i es van donar a conèixer més detalls de la prova.

Marín va aprofitar l’ocasió per animar els corredors a participar en la causa solidària d’enguany, centrada en millorar l’alimentació infantil, i va recordar el treball plegat de l’Ajuntament amb la Creu Roja en favor de varis projectes socials. A l’acte també hi van assistir el regidor de Joventut i Esports, Cristian Alcázar; el vicepresident de la Federació Catalana d’Atletisme, Josep M. Antentas; la representant de l’Aliança, Elena Roque; el gerent del centre comercial Granvia 2, Jorge Fonseca, i la presidenta de Creu Roja L’Hospitalet, Dolores Ruíz.

L’acte també va servir per descobrir una de les incògnites de La Nocturna, la samarreta tècnica que s’enduran tots els inscrits a la cursa, que enguany recupera el color groc. Els corredors també rebran un dorsal personalitzat, una bossa amb obsequis dels patrocinadors, avituallament durant la prova i un plat de carbohidrats en finalitzar la prova.

Les inscripcions segueixen en marxa i estan obertes a tothom fins el 14 d’abril. Les sol·licituds es poden fer a través d’aquest web i, de manera presencial, a tots els poliesportius municipals de L’Hospitalet, al punt d’informació del centre comercial Granvia 2 i en diverses botigues d’esports de L’Hospitalet i Barcelona.

Més de 2.500 corredors ja s’han apuntat a la Cursa i més de la meitat d’ells ja ha fet la donació solidària. I tu, ja ho has fet? Si no, encara hi ets a temps. Anima’t a venir a La Nocturna!

One Reply to “La Nocturna 2015, presentada”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà