La Nocturna necesita tu animación
1369
post-template-default,single,single-post,postid-1369,single-format-standard,mkd-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,burst-ver-1.2, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive
 

Necessitem la teva animació

Que La Nocturna sigui una gran festa per a tothom. La nova edició de la Cursa Nocturna Ciutat de L’Hospitalet vol ser més animada que mai i necessita que tots els ciutadans hi posin el seu gra de sorra. Els ànims a peu de carrer són revitalitzants per als corredors i per fer-ho amb més força l’organització hem pensat en omplir els carrers de grups d’animació.

La finalitat del concurs és aconseguir que el trajecte estigui ple d’ambient. El concurs està obert a associacions culturals, musicals, veïnals, esportives o escoles, comparses i altres col·lectius que dinamitzin la cursa durant el seu transcurs amb actuacions musicals, corals, lúdiques o festives.

Demanem que els grups comptin amb cinc persones com a mínim i que dediquin totes les seves energies a convertir la cita en una autèntica festa. Entre totes les comparses participants, s’escolliran sis grups i l’organització ubicarà cada espectacle en una zona del trajecte. A la secció Concurs d’animació podeu consultar les bases legals i requisits del concurs, així com les normes d’inscripció.

A més de convertir-se una part important de La Nocturna, els millors animadors rebran un premi final. Els corredors escolliran les dues millors comparses, que s’enduran 200 i 100 euros respectivament. Podeu apuntar-vos al concurs fins al pròxim 6 d’abril.

Webcursa2016
No Comments

Comenta