La cara més solidària de La Nocturna

Molt més que una cursa. Un any més, La Nocturna és una cita amb l’esport però també l’excusa perfecta per combinar una pràctica saludable amb una causa benèfica.

Enguany hem pensat centrar els esforços solidaris en donar un cop de mà a la Creu Roja de L’Hospitalet de Llobregat, una entitat amb una gran trajectòria i que desenvolupa una tasca imprescindible per a moltes famílies que estan passant mals moments.

Les inscripcions a la cita del pròxim 18 d’abril ofereixen als corredors la possibilitat de fer una donació opcional d’un euro a l’entitat. Una quantitat assequible i que pot ser de gran ajuda per a garantir l’accés a una alimentació sana i equilibrada d’infants i joves de famílies afectades per la crisi i per aconseguir que els joves en situació de vulnerabilitat rebin almenys un àpat de qualitat al dia. Molts d’aquests menors d’edat no tenen accés a les beques del menjador escolar o l’han perdut a l’acabar l’etapa d’educació primària i la intenció de la Creu Roja és aconseguir que tots els adolescents gaudeixin com a mínim d’un àpat diari equilibrat.

Per tot plegat, els euros recol·lectats pels corredors serviran per atorgar beques de menjador per a alumnes de primària i secundària, targetes de prepagament de suport alimentari per a les famílies, kits de suport d’alimentació infantil o berenars en espais d’educació i lleure.
Podeu consultar més informació sobre el projecte aquí o conèixer-lo de primera mà a la seu de la Creu Roja de L’Hospitalet.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà