Presentem la samarreta oficial

Ja hem presentat oficialment davant dels mitjans la 5a edició de la Cursa Nocturna Sport Ciutat de L’Hospitalet. En aquest acte també s’ha pogut veure per primer cop la samarreta d’aquest any, de color vermell, que els nostres seguidors a les xarxes socials van triar dies enrere en un concurs a Facebook.

En la presentació de la prova d’enguany han participat el regidor de Joventut i Esports de L’Hospitalet, Cristian Alcázar; el director del diari Sport, Joan Vehils; el gerent del Centre Comercial Gran Via 2, Jorge Fontseca; el vicepresident de la Federació Catalana d’Atletisme, Josep Maria Antentas, i el vicepresident de la Fundació Grupo SIFU, Albert Campabadal.

La Nocturna de L’Hospitalet, que tindrà lloc dissabte 26 d’abril a les 22 hores, compta amb el patrocini del diari Sport, de Gran Via 2 i del Circuit l’Aliança, i amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, la Federació Catalana d’Atletisme, Ibercaja, Flaix FM i Coca-Cola. Gràcies al suport de tots ells aconseguim que la cursa sigui millor any rere any.

Durant l’acte, també s’ha projectat el vídeo promocional de la prova, protagonitzat per l’hospitalenc Jordi Alba, jugador del FC Barcelona i de la selecció espanyola de futbol.

2.000 inscrits

Ens anem apropant al gran dia i, fins al moment, ja hi ha uns 2.000 corredors inscrits. I molt important: més de la meitat, el 53%, s’han sumat a la donació solidària d’un euro destinat al projecte que impulsa la Fundació Grupo SIFU. L’any passat vam superar les 6.000 inscripcions i estem convençuts que enguany ho tornarem a fer!

Si encara no us hi heu inscrit, recordeu que ho podeu fer aquí mateix, al nostre web, a l’apartat Inscripcions.

901 Replies to “Presentem la samarreta oficial”