Córrer per un bon motiu

Participar en una cursa sempre és un benefici per a un mateix. Però si a més hi ha un motiu solidari al darrere, la cursa és també un benefici per als demés. I això és precisament La Nocturna: una carrera solidària.

Amb la inscripció a la cursa, és possible donar 1 € a la Fundació Grupo SIFU, una entitat sense ànim de lucre creada el 2006 que promou la integració i la millora del benestar de les persones amb discapacitat intel·lectual i trastorns mentals.

Els beneficis obtinguts amb la solidaritat dels corredors es destinaran a un projecte de teràpia amb gossos. Dirigit per professionals formats en el Màster en Intervenció educativo-terapèutica assistida amb animals de la Universitat de Barcelona, aquest projecte utilitza els gossos per a dur a terme activitats educatives i terapèutiques. Les persones afectades per aquesta discapacitat –nens i joves– milloren la seva conducta, les seves habilitats socials, la comunicació i el llenguatge, l’autocontrol i, sobretot, potencien la seva autoestima.

A més, si participes en aquesta causa solidària, tu també hi guanyaràs. Rebràs una braga per al coll que podràs recollir amb la bossa del corredor. Anima’t a ser solidari!

856 Replies to “Córrer per un bon motiu”